Ποιότητα
Εξυπηρέτηση
Εμπιστοσύνη

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις
που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας

profile_banner_image2A_dark

το προφίλ του ομίλου kouimtzis

Ο Όμιλος KOUIMTZIS ειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή μηχανολογικών εξαρτημάτων

Η Alpha Parts στο σχεδιασμό και στην κατασκευή εξαρτημάτων γεωργικών μηχανημάτων, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις aftermarket.

Industry Motion: Αποτελεί τον τομέα διανομής του Ομίλου KOUIMTZIS. Παρέχουμε λύσεις υψηλής ποιότητας με εξαρτήματα μηχανικών εφαρμογών και μετάδοσης κίνησης.

Η Alpha Systems δραστηριοποιείται στην Ε&Α και στην κατασκευή, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις στις ειδικές κατασκευές.

Το ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας εφαρμόζεται σε κάθε τμήμα των δραστηριοτήτων μας. Ξεκινώντας από μια απλή ζήτηση μέχρι και την τελική επιλογή του υλικού. Από το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή. Από την κατασκευή έως και τη διανομή.

Οι εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα (Σίνδος), Γερμανία (Κολωνία) και Ρωσία (Μόσχα), σε συνδυασμό με το ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης logistics και τα διαρκώς ανανεωμένα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών μας, μας επιτρέπουν να ικανοποιούμε κάθε απαίτηση των πελατών μας.

υψηλή ποιότητα

είναι αυτό που επιδιώκουμε

Επικεντρωνόμαστε στην υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, γεγονός που μας επιτρέπει να επιτυγχάνουμε εξαιρετική ανθεκτικότητα και αντοχή στη φθορά.

Η επεξεργασία και ο ποιοτικός έλεγχος είναι υψηλής σπουδαιότητας στον όμιλο KOUIMTZIS και ως αποτέλεσμα, η αποστολή προϊόντων πραγματοποιείται μόνο έπειτα από έλεγχο και έγκριση ποιότητας.

το σωστό ανταλλακτικό για τη σωστή χρήση

Χάρη στις εγκαταστάσεις μας σε 3 χώρες, με πλέον 70 + εργαζόμενους, και την ολοκληρωμένη υποστήριξη logistics, εγγυόμαστε ότι μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό ανταλλακτικό από την εκτεταμένη γκάμα των προϊόντων μας, όπου κι αν βρίσκεστε.

Η ηγετική μας θέση στην αγορά μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα αναπτυγμένο δίκτυο διανομής.

Η άμεση εξυπηρέτηση και η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας είναι το κλειδί για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

εξυπηρέτηση παγκοσμίως
κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας

γιατί η εμπιστοσύνη είναιτο κλειδί

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με την εμπειρία μας, τη μηχανολογική και τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας και με το καταξιωμένο τμήμα πωλήσεων.

Βοηθάμε και συμβάλλουμε στην επιτυχία και την κερδοφορία της εταιρείας σας, δίνοντας έμφαση στις απαιτήσεις σας.

Καλλιεργούμε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας.